Download hier de pdf met voorbeelden en info over de newbornsessie!

Alle info & prijzen ivm newbornsessies kan je vinden op mijn andere site: www.newborns.be

Newborn Nelles

We kregen van de meter van Nelles een newbornsessie als cadeau. Ik was heel benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk zou gaan, want tenslotte zijn zo toch nog heel klein en heel kwetsbaar.

We kwamen aan in de gezellige en goed verwarmde studio waar alles netjes klaarstond. De fotografe was heel rustig en bracht de rust echt over op onze newbornbaby. Leuk om te zien. Als hij honger kreeg, was er tijd genoeg om in alle rust eten te geven.

En dan enkele dagen later het resultaat: PRACHTIG! En de bestellingen achteraf gingen ook heel vlot. Een echte aanrader want ze zijn maar 1 keer zooooo klein ...

{An Wens}

Newborn Esmée

Dankzij Nicky van ifocus krijg je prachtige, natuurlijke, beeldschone foto's van je newborn die je voor heel je leven hebt.

De foto's zijn genomen in een rustige en warme ruimte door een topfotografe die haar tijd neemt en kijkt naar de noden van je baby tijdens de fotoshoot.

Dankjewel voor deze blijvende herinneringen.

{Gitte Lenaerts}

Newborn Wout

Wat een ongelooflijk warme voeling met een baby. Nicky heeft heel veel geduld en geeft de baby alle ruimte om te wennen aan de omgeving. Haar warmte en geduld werden erg duidelijk toen ons zoontje bleef wenen en zijn draai niet meer vond. We kregen de kans om nogmaals opnieuw te komen om toch voldoende variatie in de foto’s te hebben.

De foto’s zijn prachtig, we kregen zoveel lovende commentaar en zijn zelf heel tevreden van het eindresultaat. Tevens kregen we veel keuze tussen foto’s in verschillende settings en items, er is veel variatie waardoor je zeker helemaal jouw ding vindt. Wij zijn zeker heel tevreden klanten.

{Hanne Van Gemert}

Newborn Juliette

"Wij zijn super tevreden met het resultaat van de newbornreportage !

Aangezien kindjes supersnel groeien, zijn we blij dat we zulke speciale en mooie foto’s hebben van onze dochter. Zelfs met een goed fototoestel hadden we zelf nooit zo'n prachtig resultaat kunnen bekomen.

Tijdens de reportage werd onze dochter volledig verwend en werd alles naar haar ritme aangepast. Eventjes wenen? Geen probleem, dan wachten we even. Een beetje honger? Geen probleem, dan krijg je eerst de tijd om rustig eten te geven.

We kunnen het iedereen aanraden en hebben ook alleen maar toffe reacties gekregen toen we onze foto’s aan vrienden, familie, collega's, ... lieten zien."

{Gitte Verheyen}

Newborn Tuur

Een geweldig ervaring!

Onze kleine Tuur hield zich de eerste 30 minuten heel rustig. Maar toen kwam het: krampjes, honger, de hik,… De professionaliteit en de rust die Nicky uistraalde, hoe ze hier mee omging, was fantastisch om te zien. Op een gegeven moment hadden wij schrik dat we niet voldoende mooie foto’s zouden krijgen.

Nicky stelde ons al vlug gerust. En inderdaad, het resultaat dat we kregen was GEWELDIG! Zoveel mooie foto’s, dat hadden we nooit durven hopen!

Nicky, dankuwel om onze kleine vent zo mooi op foto vast te leggen!”

{Geert Van Looveren}

Newborns Wout en Seppe

Hoe leuk het was om te zien hoe je super leuke foto's maakt.

Het geduld dat jij hebt, zou ik niet kunnen nadoen!

Die leuke ideeën.  Keer op keer slaag je erin om leuke foto's te maken.

Super tevreden waren we!

{Natalie Rombouts}

Menu