En ja, de kerstsessies zijn weer op komst!

Voor baby’s, kinderen, tieners … een reeks foto’s in kerstsfeer, binnenkort ga ik weer “kerstshoppen” voor nieuwe spullen. Achtergrond dit jaar: wit hout, accessoires in brons/goud, rood en groen. Settings blijven simpel en mooi. Ook de classic portraits doen we erbij en deze keer met een lichte geschilderde achtergrond. Graag bijpassende kleding, vraag gerust info via mail! Accessoires vrij te gebruiken, niet verplicht uiteraard. (voor de meisjes ook pettiskirts “kerst” aanwezig! vraag ernaar!)

Deze sessie is ideaal om van je kleine spruit foto’s te laten nemen die je kan gebruiken voor een origineel kerstkaartje. Er zijn 25 kaartjes voorzien van 10×15 cm in semi glossy uitvoering, bijbestellen is mogelijk. Wil je liever geen kaartjes? Je kan ook kiezen voor 2 stoefboekjes, telkens met 10 foto’s van 10×10 cm (vanaf nu gedrukte stoefboekjes met 10 foto’s ipv 6!). Foto’s mag je zelf kiezen, hoeven niet hetzelfde te zijn voor deze stoefboekjes, en zijn ideaal om cadeau te doen!

De semi glossy kaartjes worden afgedrukt door een drukker en het ontwerp kan je kiezen uit onze collectie kerstkaartjes (info en link via mail). Ofwel hebben de kaartjes een layout voor de achterkant, ofwel kies je er een foto 10×15 cm voor. Alle kaartjes zijn 350 gr / kleur voor- en achterkant / glossy voor- en achterkant / 10×15 cm

Reserveer zeker tijdig! (september/oktober) Deze sessies kan je nu al boeken en gaan door vanaf oktober t.e.m. 9 december!

Fotosessie info:
– sessie in de week of op zaterdag, meestal voormiddag
– sessie van 45 à 60 minuten voor één of twee kindjes (kan altijd iets langer duren indien nodig)
– kindjes van 6 weken tem 4 jaar
– minstens 40 foto’s in kleur én (40) zwart wit in een online gallery

Prijs: 150 euro

Wat krijg je hiervoor?
– fotosessie max. 2 kindjes (meer? mail even voor info)
– 25 kaartjes ontwerp naar keuze (uit onze collectie), tekst naar keuze, 10×15 cm, glossy, 350 gr  (normale verkoopprijs: 55 euro)
OF 2 stoefboekjes met 10 foto’s 10×10 cm (moeten niet 2 dezelfde zijn)
– 5 digitale files als download

Je krijgt dus meteen digitale files bij dit pakket. Wil je meer?

Dit pakket met
15 files op cd (5+10): + 95 euro  (ipv 125 euro)
alle files op cd of usb stick: + 145 euro (minstens 45 files x 2 => kleur+zwart wit) (ipv 200 euro)
(digitale files in hoge resolutie, geen beperking/beveiliging, zonder logo)

2015-09-02_0001web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *