Newborn Maicey voelde zich niet helemaal zoals anders toen ze in de studio kwam, was erg onrustig, terwijl ze normaal gezien echt veel sliep. Misschien wel wat ziekjes aan het worden, want zusje Hailey had ook al wat last gehad van een verkoudheid, en met nog 2 andere kindjes thuis (Hailey en Deacon), is het toch moeilijk te vermijden dat de baby iets zou opdoen.

Daarom ging ik een dag na de studiosessie toch nog even bij mama en papa thuis langs voor wat extra foto’s. En broer en zus mochten thuisblijven om ook even mee op de foto te gaan. En hoewel in slaap geraken niet zo makkelijk was voor Maicey, ging dat toch vlot en bleef ze lekker verder slapen tijdens de fotosessie.

Wil je ook een newbornsessie boeken? Wees op tijd, verwittig me alvast tijdens de laatste weken van je zwangerschap. Als de baby is geboren dan plannen we de datum van de fotosessie in. Reken er wel op dat de sessie zelf een 2 à 4 uur kan duren. Geef je geen borstvoeding, breng dan zeker een flesje en alle benodigdheden mee. Als de baby honger heeft dan nemen we gewoon even een pauze. Dat hoort er nu eenmaal bij. Wil je graag niets van het eerste jaar van je baby missen en om de 3 à 4 maanden een fotosessie laten doen? Er is een babyplan mét newbornsessie erbij (4 sessies in totaal) of zonder de newbornsessie. Alle info hiervoor kan je hier lezen: http://www.ifocus.be/blog/babyplan/

Hier alvast de leukste foto’s van Maicey (en Deacon en Hailey).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *