Ik ga proberen de leukste sessies van de afgelopen weken (en dat zijn er heel wat!) te bloggen, want het wordt tijd dat er hier meer wordt geblogd!

Deze kids in bloom sessie was van begin juli, met de 2 kapoentjes Daan (grote broer) en Ward. Ik laat de kindjes het liefste spelen, voor zover dat gaat natuurlijk, des te jonger des te gemakkelijker omdat ze zich niet zo bewust zijn van die “camera” waardoor ze worden gevolgd. Tot nu toe hebben we al een ongelooflijke zomer gehad. Wat een verschil met die “winterse momenten” tijdens de communiereportages van dit jaar!

Er volgen vast nog hele mooie dagen, en ook september is de perfecte maand om nog een “kids in bloom” sessie te doen. Je mag altijd een eigen locatie voorstellen, maar als je dit moeilijk vindt dan help ik je daar gewoon bij. Als extraatje krijg je bij deze sessie ook altijd wat mooie foto’s van jullie hele gezin erbij!

Meer info over de kids in bloom vind je op de site op deze pagina. Er zijn ondertussen nieuwe pakketten beschikbaar, er werd hier meer rekening gehouden met digitale bestanden, mooie digitale albums, in een pakket of afzonderlijk verkrijgbaar, zo is er voor ieder wat! Info op de pagina “investering“.

En dan nu nog de leukste foto’s van Daan en Ward!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *