Begin januari kwamen mama en papa langs met de kleine Twan … enkele jaren geleden had ik echter “grote zus” Nona al gefotografeerd als baby. Ze was echt één van de allereersten ook op deze blog! (linkje naar de foto slideshow van Nona) Heel blij natuurlijk dat ze nu ook met hun zoontje bij me langskwamen voor een newbornreportage.

Twan is een erg rustige baby, viel snel in slaap ook. Naar het einde toe was hij eigenlijk wakker, maar ook dit leverde prachtige foto’s op.

Wil je een newbornreportage boeken, leg deze dan al vast tijdens de laatste maanden van je zwangerschap. Ik noteer dan je uitgerekende datum om later je plaats te reserveren. De datum van de fotosessie leggen we uiteindelijk vast als de baby er is. Ik fotografeer ondertussen al enkele jaren baby’s en newborns, heb hiervoor een speciale workshop gevolgd, en ik volg jaarlijks (2 à 3x per jaar) extra workshops om bij te blijven. Ik doe enkel veilige poses en let erop dat de baby 100% content is.

Profiteer nu ook van de zomerkortingen! Tijdens de vakantiemaanden juli en augustus krijg je 25 euro korting op de digitale pakketten, ook voor newbornsessies! Je hebt dan een fotosessie mét stoefboekje en 10 digitale files voor 220 euro.

Vind je dat te duur? Vergeet niet:

– een newbornsessie duurt gemiddeld 2u à 3,5u
– sessie met stoefboekje en digitale files zijn inbegrepen (in hoge resolutie)

een leuke uitstap, leuke kleding … of een unieke fotosessie van deze hele bijzondere eerste dagen van je newborn met als resultaat foto’s waar je naar kan blijven kijken? Mail voor info naar info@ifocus.be.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *