Ik moet nog steeds een heleboel leuke foto’s laten zien van vorig jaar! Laten we beginnen met Monicha en Thibeau, die samen met mama langskwamen voor een studiosessie. Met Kerst op komst maakten we eerst wat kerstfoto’s en daarna nog wat gewone portretjes. Echt prachtige kids en zo braaf in de studio!

Studiosessies kan je boeken voor baby’s en kinderen tot 9 jaar (ongeveer). Met het belgische weer best handig om ook lekker binnen te kunnen fotograferen. Ik fotografeer met natuurlijk licht, geen gedoe met flitsers en geen kleine kindjes die verschieten van grote lampen of te fel flitslicht. Ik heb een heleboel leuke accessoires maar je mag natuurlijk ook zelf wat meebrengen. Een keertje van kleding wisselen is ook geen probleem. Nieuwsgierig hoe de studio eruit ziet? Je kan hier enkele foto’s bekijken.

Je kan nu al boeken voor fotosessies in juli en augustus, in de week of op zaterdag. Mailen kan naar info@ifocus.be en wie weet tot binnenkort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *