Nog een reportage die dateert van december, voor Kerstmis. Vince kwam langs met mama en papa voor foto’s en we begonnen met een setting in kerstsfeer, zodat er ook nog een leuk kerstkaartje gemaakt kon worden. (Deze kan je trouwens hier nog bekijken op facebook)

Na de kerstfoto’s kwamen de gewone foto’s aan de beurt en ook een andere achtergrond. Close up foto’s vind ik ook erg belangrijk, kindjes hebben ook altijd zulke schitterende oogjes die ik graag van dichterbij vastleg. Zeker die sprankelende oogjes van Vince!

Onlangs is de site geupdate met nieuwe info, enkele fotosessies zijn hierbij opgesplitst. Ik deel nu de fotosessies van kindjes in de studio op in leeftijd van 3 maanden tot 1,5j. De 1,5j moet niet exact zijn, belangrijk is dat kindjes “nog niet zo goed kunnen stappen”.  Als de kindjes wat groter zijn, van 1,5j tot 9j, zijn er altijd wat meer mogelijkheden. De setting van de fotosessie is steeds aangepast aan de leeftijd van het kindje. Als je een fotosessie boekt, laat dan altijd even de leeftijd van het kindje weten zodat ik er rekening mee kan houden. En op voorhand de naam weten vind ik ook altijd leuk!

En dan volgen nu wat voorbeelden van Vince!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *