Nu de communiereportages bijna achter de rug zijn (fotosessies in orde, nu nog wat afwerken van albums en kaartjes!) is het weer tijd voor méér newbornreportages, families & kinderen … Allereerst wil ik graag alle mama’s een fijne moederdag toewensen, en zeker de “nieuwe” mama’s die hun eerste moederdag vieren! Proficiat!

Deze reportage van Ferre dateert nog van eind december, net voor Nieuwjaar. Dit was geloof ik toen ook de eerste newbornreportage in de nieuwe studio. Met een hoop nieuwe spullen die ik kon gebruiken en Ferre was een ideaal model!

Ondertussen heb ik nog enkele newbornworkshops gevolgd en ik ben er helemaal klaar voor om weer nieuwe dingen te proberen. Wil je graag unieke foto’s van je gloednieuwe baby? Een newbornsessie kan je best boeken nog tijdens je zwangerschap. Voor de uiteindelijke datum van de fotosessie spreken we dan via telefoon verder af. Je baby is dan best niet ouder dan 10 dagen. Dan slapen ze nog beter en die eerste dagen van je baby zijn zo bijzonder, ze zijn dan nog zo klein, want denk eraan: voor je het weet zijn ze groot!

Voor afspraken kan je mailen naar info@ifocus.be of bellen naar 0486/17 94 83. De fotosessie zelf duurt wel een 2 à 3,5u. Voor de baby houden we de studio lekker warm, dus kleed jezelf niet té warm aan.

Hier alvast wat voorbeelden uit de reeks van Ferre:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *