Dit heerlijke ventje, Rowin, kwam vorig jaar in oktober langs voor een studiosessie. Hij kon al flink zitten, wat toch meteen wat meer mogelijkheden geeft ivm de manier van fotograferen. (dan hoeven ze niet altijd in aan mandje/bakje of ergens tegenaan leunen)

De leeftijd van 7 à 9 maanden is ideaal voor een fotosessie, baby’s kunnen al veel meer, hebben een heerlijke schaterlach, zijn nieuwsgierig naar nieuwe dingen …

Nu in promotie “Ieniemienie sessies” voor de allerkleinsten (vanaf 3 maanden), deze mini-sessies zijn ideaal voor je kapoentje omdat ze korter zijn dan een gewone sessie maar toch genoeg verschillende foto’s opleveren om ook moeke/voke/oma/opa/meter/peter een plezier te kunnen doen met nieuwe foto’s van hun lieveling! Meer info over deze sessies via deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *